keskiviikko 17. lokakuuta 2012

s.10-11

T.1 a) Dokumentti elokuva on totta, sillä se pyrkii kertomaan asiat niin kuin ne ovat. Dokumentti elokuvat saattavat joskus olla vähän muunneltuja.

b) Dokumenttielokuvia näytellään, koska jos kerrotaan menneestä ajasta ei silloin välttämättä ole kuva materiaalia.

c) Dokumentaristit vaikuttavat katsojiin jättämällä jotai arvoituksen varaan.


Misten vuoro (2010)

Elokuvan on ohjannut Joonas Berghäll ja Mika Hotakainen. Sen aiheena ovat suomalaiset miehet, jotka kertovat tunteistaan saunassa. Elokuvassa vaikuttaa olevan, ehkä hieman huumoriakin. Elokuvan sijoittuu eri saunoihin ympäri suomea. Välissä kuvataan Suomen luontoa. Teos sijoittuu nykyhetkeen. Elokuvan ongelmana on kaiken näköiset elämän vaikeudet kuten läheisen menettäminen. Elokuva on tehty kertomaan suomalaisten miesten elämästä ja vaikeuksista. Elokuvan tekijät kertovat, että elokuva on tehty sen takia, koska heidän mielestään suomalaisia miehiä on kohdeltu kaltoin.

Täynnä Tarmoa (2009)

Elokuvan ohjaaja on Oskari Pastila. Elokuva kertoo koripalloseura Porvoon Tarmon kaudesta 2006-2007. Elokuvassa ei vaikuta olevan huumoria. Elokuva sijoittuu Porvooseen ja vuoteen 2006-2007. Elokuvan Teemana on Porvoon Tarmon organisaatio ja joukkue. Elokuva on tehty kuvastamaan joukkueen toimintaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti