maanantai 23. syyskuuta 2013

5. arvostelu

Elokuva-arvostelu

Ted on yksi vuoden 2012 hauskimmista ja härskeimmistä komedioista. Sen tähdittävät Mark Wahlberg ja Family Guysta tuttu Seth MacFarlane.
      Elokuva alkaa, siitä kun nuori John Bennet saa joululahjaksi pehmonallen. Johnin toiveiden mukaisesti nallesta tulee elävä olento ja näin ollen heistä tulee ikuiset ystävät. Tämän jälkeen elokuva hyppääkin nykyhetkeen, jossa John on jo 35-vuotias. Leikit ovat vaihtuneet kaljan juontiin, pilven poltteluun ja naisiin. Johnilla on kuitenkin tyttöystävä Lori Collins, jota näyttelee Mila Kunis. Lorin ja Johnin suhde joutuu vaakalaudalle kun Lorin mielestä John ei pysty aikuistumaan, koska viettää aikaa nallen kanssa.
    Ted ei kuitenkaan ole pelkästään likaista huumoria ja kaljan juontia, vaan se kertoo myös hyvin koskettavan tarinan rakkaudesta ja ystävyydestä. Ted on tietokoneella tehty herttainen pehmonalle, jonka liikkeet on erinomaisesti sovellettu elokuvaan saaden sen näyttämään erittäin aidolta. Tedin erityinen hauskuus piilee rivoja puhuvassa nallekarhussa. Ted on puolentoista tunnin naurupläjäys, joka ei jätä ketään kylmäksi.


2 kommenttia:

  1. Eeeeeiii huono, vaikkakin ehkä hieman kapeahko. Kerroit hyvin houkuttelevasti elokuvan sisällöstä, mutta et paljastanut liikaa. Tässä kirjoituksessa oli munaa !! hyvä kassu.

    VastaaPoista
  2. Arvostelun voisi vielä otsikoida houkuttelevammin kuin vain "elokuva-arvostelu".

    VastaaPoista